Mit tudtok a teknősökről? Mennyi tojást rak? Hány évig él? Mit eszik?
Figyelt kérdés
Nem az ilyen ékszerteknősökre gondolok hanem az olyanokre amit nem tartanak.2009. máj. 17. 09:34
1/4 anonim válasza:
A teknősök 100 évig is elélhetnek.asszem 8-10 tojást rak le.Amikor a (nem tom hogyan írják, ezért úgy írom, ahogy ejtik) tropikáriumban voltam, láttam teknősöket.A táljukon volt; káposzta, répa, más zöldségek.
2/4 anonim válasza:
sokáig élnek,nyilván fogságban más.az én tekim 13 évet élt.
akövetkezöket adtam neki: alma,répa,saláta,halak,gilizsta,lisztkukac,csirkehus,gyümölcsök,szivmix,kissebb rákok.
3/4 anonim válasza:
Akár 100 évig és élhetnek vagy még tovább (egyébként a fogságban tartottak is, ha megfelelő körülmények biztosítva vannak nekik, túlélhetik a gazdit). Nekem mikor volt teknősöm, egyszer raktak 4 tojást, de csak a vízbe, mert nem volt nekik homokos kilépő, így nem lettek picik, de úgy tudom, hogy természetes élőhelyükön sok tojást raknak, homokba ássák, és a nap melege kelti ki. Hogy mit eszik, az talán attól is függ, hogy szárazföldi vagy vízi teknősről van szó, de tudtommal mind eszik növényi és állati eredetű táplálékot is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 17. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!