Meddig bírják a teknősök a vízen kívül?
A barátomnak van 2 tarajos teknőse. Az egyik már 1 éve meg van neki és 2 hónapja kapott tőlem egy kicsit. Szét szeretné őket választani hogy nőjjenek tovább. Arra gondolt, hogy a nagyobbat a szobába tartaná kint.
Arra lennék kíváncsi, hogy meddig tud meglenni a víz nélkül?
Meg ha már itt vagyok az ékszerteknős meddig bírja?
(Persze nem élete végéig lenne kint :) Csak egy darabig)
az aktivitás nálam is változó.
a legnagyobb a /kisfürge/ az beles és örökmozgó.
a másik sárgafülű a /beszari/ az rittkábban eszik,és nem nagyon mozog.
a tarajos a /pizsama/ azt szinte sosem látom enni,valószínű rejtve eszik és szintén nem valami aktív jószág.
a sok alvás szerintem a télnek köszönhető,a teknősök érzik hogy tél van attól hogy lakásban vannak plusz ugyebár hamarabb sötétedik és a lámpát hiába kapcsolod fel nekik az nem olyan mint a természetes fény,a lámpánál simán szunyókálnak.
egyébként a teknősök élőhelyét aquateráriumnak nevezik,mert víz is van benne és száraz terület is.
tudok egy oldalt ahol megadhatod te magad is a aquaterárium méretét meg ragasztják és házhoz szállítják neked olcsón.
ha van rá keret ami jó lenne ha lenne hiszen állatokról van szó áldozni kell a kényelmükre ha már bevállaltuk
[link] a tartásukat.
itt az oldal nézz szét,ettől olcsóbbat még nem láttam neten:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!