Télkor amikor esik a ho kivihetem a leguánt sétáltatni?
Ha leguánod van akkor tisztában kéne lenned az állat életkörülményeivel..
A leguán trópusi állat,vagyis legalább 28 fokra van szüksége..A hidegben akár el is pusztulhatnak..Abszolút nem való se a hóba se a hidegbe..A leguán csakis a környezetéhez megfelelő helyen tud élni..28-32 fokban,fákon..Inkább ne vidd ki a hóba..
Hogy hogy nem tudtad?? Tudod hogy él egy leguán?? Tudod milyen körülmények között él? Biztosítod neki a megfelelő helyet??
Ha hideget nem bírja.Rögtön megfagyhat..Az állandó melegre szüksége van,és elég érzékeny állat..
Istenem egy kérdés volt
Nem vittem ki semi baja
Nekem is az álmom hogy legyen egy zöld leguánom..De egyenlőre nem tudom biztosítani neki a megfelelő méretű terráriumot,és a megfelelő életkörülményeket..Így még mindig az álmom..
2 méter hosszú, 1 méter széles, 2 méter magas területet sajnos még nem tudok kialakítani nekik..Pedig ez a minimum méret a számukra..A tied miben van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!