Leírnátok részletesen, hogy miket tegyek a kamim terráriumába?
Az enyém is irtózik egyébként az ilyenektől..:D
Meg a kaméleontól is:D:D
Megmondta,hogy ha meglesz akkor ki se jöhetek a szobából:D
ja és ágat milyet szerezzek?
Meg honnan?(nyilván fáról xd),de milyenről?:D
Ja és annyi,hogy "beizzítsam" a kami érkezése előtt a terráriumot? (minden működőképes lenne:D)
Meg mikor elhoztam elvinném állatorvoshoz,hogy átnézze a picit,nagy trauma lenne neki,és hozzam haza inkább egyből? Vagy bemehetek útközben az állatorvoshoz is?
Nem kell állatorvoshoz vinni.
Fűzfa, meggyfa és mindenféle gyümölcsfa ágak jók:
Azt hiszem hogy a diófa mérgező, de ez nem biztos.
Barátom szüleinek a telkén végigmentem egy metszőollóval, és onnan vannak az ágak :)
Vizet a kis kaméleonnak spricceltem be naponta 2x, virág permetezővel, rá az üveg falára, mert onnan könnyű volt neki lenyalogatni a cseppeket (ilyet lehet kapni 100Ft-os boltban is). Meg volt neki bent egy kis tál víz is mindig pluszban. Aztán később a tálnak a szélére spricceltem a vizet, és mikor nagyobb lett, ügyes volt és megtanult tálból inni.
Ha gondolod írj egy privát emailt és felveszlek msn-en, de ide biztos nem írom be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!