Mennyire kényes állat az ékszerteknős?
az szép,18év hosszú idő együtt,
az idős ember akiről írtam neki van még olyan is ami több mint 60éves.
tavaly adott egy döglött teknőst /megfulladt a vízbe,biztos valamibe beszorult/ az volt 54éves teknős.
megpróbáltam a teknőjét megtartani csak sajnos nem tudom a technikáját és nem sikerült szét hámlott a páncél,pedig szépen mutatott volna a polcon.
30 éve tartok ékszerteknőst , de a 18 évest csak befogadtam.
viszont nagyon jó fej és hallgat a nevére , ami a tudósok szerint lehetetlen. :)
ugyan mit tudhatnának a tudósok a teknősök elméjéről? szerintem semmit,csak találgatnak.
nálad van az élő bizonyíték hogy lehetséges,biztos kell jó pár év hozzá de szerintem is simán hallgathat egy teknős a nevére.
nálad a teknős tó miből van? betonozott,kész tómeder vagy mivel oldottad meg,
Mügyantával javított 10 cm vastag beton , 1,5 m mély , körbe egy egy 30 centi mély vályúval , ami körülölel egy napozószigetet .
áttelelnek benne a teknősök.
az jó
én majd vagy 750 vagy 1000literes készen kapható tó mederre gondoltam nekik.nekem csak 3 tekim van annak elég lesz szerintem az is.
először a nagy kerti tóba gondoltam de az több szempontból sem jó,így hát inkább csinálok nekik kis kész medres tavat.
annyi hogy a sajna abban nem tudom ki teleltetni,de majd megoldom azt is.
meglesz a kerítés nem csak magasságra de vagy 20-30cm mélyre le viszem a kerítést nehogy átássa magát.
jaja bocsi kérdező a sok írásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!