Mennyibe kerül 1 szarvasvipera és 1 gyémánt csörgőkígyó?
Figyelt kérdés
Külön kérem az adatokat. Köszi2011. szept. 4. 12:54
1/11 anonim válasza:
miket? kígyók? ömm... ráadásul veszélyes, gondold meg!
2/11 A kérdező kommentje:
apukám érdeklődik, nem venni akar, csak info-t.
2011. szept. 4. 13:08
3/11 anonim válasza:
hát jó de ha megharapja MEGHALHAT!
4/11 anonim válasza:
Sajnos a kérdezettek árát nem tudom, de egy ismerősömnek több kígyója is van, ő gaboni vipera után érdeklődött tavaly. Akkor 20.000 Ft körül ajánlottak neki egyet, úgyhogy szerintem ezek is annyiba kerülhetnek.
kedves második, milyen érdekes, hogy ennek ellenére nagyon sokan tartanak a világon ilyen kígyókat.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. szept. 5. 17:38
6/11 anonim válasza:
én nem tanácsolom akkor se ha a világon egy csomóan tartanak
7/11 anonim válasza:
Én sem azt mondtam, hogy tanácsolom, csak rengetegen tartanak veszélyes kígyókat az otthonukban.
8/11 anonim válasza:
Egész véletlenül nem engedélyköteles a tartásuk (vásárlásuk)? Csak, mert veszélyes állatnak minősülnek.
9/11 anonim válasza:
A vásárlás nem tudom hogyan működik, de a tartásuk engedélyköteles.
10/11 anonim válasza:
Magyarországon több ezren,vagy többen tartanak veszélyes állatot otthonukban, pl vörösfarkú boákat,pitonok,vagy varánuszokat stb.
Semmivel nem másabb a dolog egy mérges kígyóval kapcsolatban,csak annyi hogy potenciális veszély!
Amúgy kb 15-20 e ft jó ár,de nem fog találni Magyarországon ilyen kígyót ha nincsenek meg az ismerősök....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!