Létezik olyan teknős ami mindig kicsi marad?
Figyelt kérdés
2008. márc. 8. 06:24
1/16 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani milyen fajta, de tudom, hogy létezik kisméretű teknős. Az egyik barátnőmnek van 3teknőse már elmúltak 2-3évesek és picik :)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de megtudnád kérdezni a barátnődtöl hogy milyen fajta ?
2008. márc. 9. 16:48
3/16 anonim válasza:
Ha nem eteted rendszeresen akkor, sem nő nagyra.
Mennyire kicsire gondoltál? Az ékszerteknősök sem nőnek nagyobbra kb.20 cm-nél (ha jól tudom)
4/16 Playgirl válasza:
Bár az emberek emlékeiben az ékszerteknősök általában húszforintos nagyságú állatkákként élnek, kevesen tudják, hogy ha megfelelően etetik és gondozzák őket, közel 30 cm hosszúra is megnőhetnek!
Páncéljuk diszkoszformájú, alapszíne zöld, sárga csíkokkal és foltokkal. Bőrük színe is zöld, lábukon és a fejükön sárga csíkokkal és pöttyökkel. Ahogy neve is utal rá, szemei mögött piros folt vagy széles csík található. Az állatkereskedésekben néha rokon fajok is kaphatóak, melyek mintázata eltérő, és a "vörös fül" is hiányzik. Néhány ilyen rokon faj egyedei a 60 cm-es hosszúságot is elérhetik!
6/16 anonim válasza:
Hát akirályteknős is megnő kisebb tenyér nagyságúra ha jol van tartva...
7/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2008. júl. 20. 05:46
8/16 anonim válasza:
pézsmateknős.nekünk kettő van 3évesek és 8cmkörül vannak.
9/16 anonim válasza:
Igen létezik!Nekem is van kettő.A fajtála pézsmateknős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!