Mi van a szemével? (királyteknős) -kép-
úgy tudom , hogy begyulladt...de már 1hónapja ecsetelem neki vitaminos szemcseppel...nem nagyon használ :S mit csináljak???Bárki ,bármit tud légy szíves írja le ,mert sajnálom szegénykét....:((
Képek:
Köszi!!!!!!!!
Itt van amit üzibe elküldtem remélem hasznos számodra.
Szia nyugi az én teknősöm is volt ilyen helyzetbe kell neki venni egy UV égőt én 5500.-ért vettem és pele csavartam az asztali lápába és a teki napozott mivel ez neki olyan mint egy nap és fürdesed a szemét vagy az egéssz békát kamillás vízben de ne legyen fórró olyan hőmérsékletű legyen mint az akvárium víze ted bele és hagyd benne valamiko tűri ha ezeket hassználod szerintem segíteni fog mert nekem is segítet igaz hogy 4 hónapig csináltam ezeket meg a szemcsepet is de ha már a gyuladás jön le a szepéről akkor már egy kicsit lát is és a szájához kell tenni a kaját és csak ugy tudod etetni is és utána ezt a gyuladást egyszerűen levedli és olyan lessz mint az előt ujból látni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!