Egy kisebb kígyónak ( kb vizisikló nagyságú) mekkora terrárium szükséges, és milyen "kiegészítőket" kell venni, hogy jól érezze magát?
Hello!
Ez elég tág skálán mozog...
Van aki egy kis dobozba tartja, amibe csak összetekeredve fér el, újságpapíron, és van aki egy egész szobát rendez be neki...
Viszont általában így tartják:
-Állatkereskedésben kapható aljzaton (Kb.500Ft)
-Egy-két mászásra alkalmas ág amit előtte kisütsz
-Egy medence, aminek bármilyen doboz jó, ami nem ereszt
-Egy kisebb lámpa, ami a napozást szolgálja...
A kígyó ára is tág, mert már 1500Ft-tól kapsz egyet...
Hello!
Nem a legjobb ötlet, hogy az itthoni vizisiklót, fogd be, mert az egy védett faj...Az, hogy meghal-e már más kérdés...Nem lesz depressziós, de könnyen megmakacsolja magát, és nem fogysztja el az ételt...Bár a vizisiklókkal nem foglalkoztam, de úgy tudom, hogy falánk jószágok, és nem nagyon utasítják vissza az eledelt (persze mindig vannak kivételek).
Itt van eladó Floridai Vizisikló, fogságban született, semilyen szabályt nem sértessz meg azzal, hogy tartod, 1500 Ft, úgy tudom, hogy csak jól evő állatot adnak el...(Itt amúgy értenek a hüllőkhöz, szóval tudnak segíteni, ha probléma van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!