Légyszi valaki mondja nekem meg, hogy miért tüsszög a leguánom. A terráriumban 30 fok van, úgyhogy az ki van zárva hogy megfázott. Pár napja csinálja, mióta gyermekláncfüvet adok neki enni. Légyszi üzizzetek nekem, mert nem tom miért csinálja?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 20:54
11/16 A kérdező kommentje:
a teste 23. a farkával eggyütt 56 cm. Még azt akartam kérdezni hogy mien idöközönként adtok neki calciumot mert én egy héten 2-3-szor de nemtom hogy elég e. Ja és vitaminport azt minden nap adok neki.Meg eltod nekem mondani hogy kell kézhezszoktatni.
2009. ápr. 13. 09:05
12/16 anonim válasza:
Sziasztok , huha az a valaszolo aki fergeket ad az iguanajank az nagyon rosszul teszi , barhol utanna nezhetsz , hogy az iguana novenyevo allat ha allati eredetu taplalekkal eteted hamarosan elpusztul , az en leguanom is tusszog , en is erdeklodtem , hogy mitol lehet es tobben is azt mondtak , hogy a salatanak nagy a sotartalma es azert tusszog, beszeltem egy amerikai iguana szakertovel emailben , aki azt mondta , hogy a gyermeklancfu az egyik legjobb taplalek amit az iguana kaphat , szoval szerintem adhatod neki tovabbra is :D az en iguanam 2 eves es 80cm hosszu , him.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod eddig te irtál nekem rendes és használható választ.Igaz én egy 12 éves lány vok de még én is tom hogy megrövidül az élete és rohamosan elkezd nőni.Gyere nézd meg a honlapom: [link]
2009. ápr. 25. 11:24
14/16 A kérdező kommentje:
Jaj légyszi a legutolsó válaszolomnak mond el légyszi hogy hogy szoktassam magamhoz picit még fél de már eszik a kezemböl de közben ide-oda lengeti a farkát. Elöre is köszönöm
2009. ápr. 25. 11:28
15/16 anonim válasza:
A legu tüsszögéssel választja ki a sót. Hőmérséklet 30C? Mehetne följebb! És párásíts!
16/16 Hangaga válasza:
gyermekláncfű tényleg nagyon jó kaja neki, csak vigyázz, mert a fehér nedv ami benne van mérgező. A tüsszögés tényleg csak a só miatt van nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!