Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Nektekk mit csinált az ékszert...

Nektekk mit csinált az ékszerteknős?

Figyelt kérdés

Én máma vásároltam olyan 3,és fél centi körül mozog egy sarokba van és kikaparja magaalól a követ és kinyújtsa a nyakát és levegőzik

itt egy fénykép róla

[link]

[link]

2011. júl. 30. 13:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
jaj koszi most már virgonc kap levegőt mert van egy ilyen felnyitója és az fel van nyitva meg az oldalán is van úgyhogy kap elegendő levegőt és eszik !!!
2011. júl. 30. 16:17
 12/20 Dioxyde ***** válasza:
A hímeknek vastagabb a farka hosszúak a körmei,kicsit kisebbek a nőstényeknél.
2011. júl. 31. 17:47
 13/20 Allatkisokos ***** válasza:

Nem látok a terráriumban víz melegítőt.

Ez nagy gond.

2011. aug. 1. 09:26
 14/20 A kérdező kommentje:
pedig van :)
2011. aug. 1. 09:53
 15/20 A kérdező kommentje:
azután ahogy feltettem a kérdést tettem bele melegítőt és víztisztítót
2011. aug. 1. 09:54
 16/20 A kérdező kommentje:
26-fokra állítottam az elegendő nem
2011. aug. 1. 09:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Szép a teknősöd és az akváriumod.Jól tetted hogy raktál bele fűtöt és belsőszűrőt ami forgatja a vizet.Ez nagyon fontos mert az álló víz ilyen kis mennyiségben sztem hamar megbüdösödik és így nem kell olyan gyakran cserélni benne a vizet.A hőfokszabályzót nem tudom pontosan de 24-26 fokra szokták rakni..

2011. aug. 3. 11:31
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy csak egy kicsit büdös a víz ahogy új kaját adok neki szív mix
2011. aug. 3. 11:33
 19/20 Allatkisokos ***** válasza:
Sajnos a víz mindig büdös lesz.
2011. aug. 4. 23:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Rakj vele valami fajta belső szűröt az keringeti a vizet és szűri is.Esetleg vegyél bele külső szűrőt az is jó (csak jóval drágább) vagy esetleg próbálj meg csinálni hozzá házilag külső szűrőt.Nekem is van teknősöm.100 literes akvárium 2 király teknős,bazalt talaj meg ijen kis sziget kiülő, fűtő amit először vettem aztán összespóroltam a pénzt egy kisebb belső szűrőre+ csináltam mellé egy külsőszűrőt is.A vizet alig 3-4 kell cserélni és egyátalán nem büdös a vize sőt kristály tiszta :) Én azt javaslom vegyél bele kisebb belsű szűrőt,valami kisebb szivacs szűrőt ami forgatja a vizet.Vagy csinálj házilag külsőszűrőt.
2011. aug. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!