Mondanátok ilyen állatokat?
jaj ne.. csak békákat ne. nincs velük bajom de itthon nem tartanám őket :) max a kis levelibékát viselném el :)
teleltetni nem nagyon akarok semmit.
már van egy tengerimalacom, csak nagyon tetszenek a teknősök, gekkok, kaméleonok, csak hát azoknak meg lámpa kell :/
Túl nagy elvárásaid vannak. Ne legyen lámpa, hüllők kilőve. Ne legyen csúnya béka, a könnyen tartható fajok kilőve. Egy cuki kis levelibékára jóval többet kell költeni. Ha nem ragaszkodnál a szárazföldihez, tarthatnál tűzhasú gőtét vagy axolotlot.
Vagy ne tarts inkább állatot, vagy gondold át újra az elvárásaidat. Botsáskát is lehet ám tartani terráriumban, egyes fajok tartása semmibe se kerül, csak időbe amíg rózsát szedsz nekik, pl. bengáli botsáska.
nem nekem nagyok az elvárásaim, hanem anyámnak van baja mindennel :/
régen voltak ékszerteknőseink, melegítővel meg minden. de az se tetszett neki mert hogy sok áramot fogyaszt.. ha rajtam múlna már évek óta gekkóm lenne :) nekem nincs kifogásom a lámpa ellen.
de ha semmi más hüllő nincs ami elél szoba-melegben, maradok a malacomnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!