Ékszerteknős lehet zárt akvárium alatt?
2011. júl. 21. 07:53
11/19 A kérdező kommentje:
és dögöly meg te gecy holnapra
2011. júl. 21. 12:11
12/19 anonim válasza:
Ja, cigány vagy?
Akkor még az eddigi is méltatlan volt. Le se köpnélek... na jó, azt mégis.
13/19 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek a többiektől de felidegesíttet én kérdezek valamit nyugodtan szépen és ide jönnek a k....és elkezdenek is f@aszozni és nem is azt tettem fel hogy elég e 55-literes akvárium egy tekinek
2011. júl. 21. 12:20
14/19 A kérdező kommentje:
ha akarod tudni félig igen az vagyok !!!!
2011. júl. 21. 12:21
15/19 A kérdező kommentje:
és büszke vagyok rá te rasszista
2011. júl. 21. 12:22
16/19 anonim válasza:
persze, csak ne felejts el nekik egy kis száraz partot csinálni. ahogy itt olvastam az egyik hozzászólásban, hogy 2 lámpa is kell nekik :SSSS az én 2 tekimnek nincsen világítása, úgy vannak elhelyezve, hogy érje őket a nap. van nekik egy szép nagy akváriumuk köveik, szépen berendezve. boldogan eléldegélnek :)
17/19 anonim válasza:
hát a kommentek alapján le sem tagadhatnád, hogy van benned egy vonóval
18/19 A kérdező kommentje:
hat igen :D deen nagyon gyorsan felkapom a vizet
2011. júl. 23. 05:14
19/19 anonim válasza:
de ne kapd fel a vizet! jóindulatúan leírták, hogy kell nekik egy sziget amire kimászhatnak napozni, és itt a napot egy nagyobb teljesítményű lámpával helyettesítheted. egy lovat is lehet garázsban tartani, csak nem fogja jól érezni magát. ne idegeskedj feleslegesen, mert megbélyegeznek jogosan!: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!