Valami praktika a siklók ellen? Kicsit borzongok már tőlük, elköltöztetem őket mindig van másik!
Ahol vannak, ott vagy táplálék van (egér, patkány), vagy párás meleg (a tojásoknak és a kikelő utódoknak). Szüntesd meg az okot, amiért odamennek!
Ha zárt a terület, és van konnektor próbáld ki ezt:
Ultrahangos, nem mérgező, és a többi nemkívánatos "vendéget" is elriasztja.
sikló???
én örülnék ha látnék egyet:D, felénk egy sincs, de semmiylen állat a házi macskán kívül...
Köszi a válaszokat!
Melóhelyen van nincs semmi ehető a számukra de már kint is bent is vannak napozni járnak ki talán a vízparttól ami nincs messze!
Múltkor leülök ebédezni erre a járólapon néz velem egy szembe nem zavarna de feltűnően sok van most belőlük.
Vasúton melózok. Kint napoznak a köveken, járdán.
A kábelcsatornában jöhetett be az épületbe!
Lehet oda rakta a tojásokat.
Ja még annyit hogy úgy néztem erdei siklók.
Ha az épületen belül vannak, akkor a megoldás a purhab. Megkeresed a réseket, ahol bejöhettek, és eltömíted. Ahol a sikló be tud menni, ott a csótány és az egér is, már csak ezért sem árt megcsinálni.
A kintiekkel meg próbálj meg együtt élni. Az összes hüllő védett, az emberek szorgalmasan irtják az élőhelyeiket, a sok fóbiás meg magukat az állatokat, miközben ártalmatlan és hasznos jószágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!