Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Valami praktika a siklók...

Laca538 kérdése:

Valami praktika a siklók ellen? Kicsit borzongok már tőlük, elköltöztetem őket mindig van másik!

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
pörzsölő
2011. júl. 7. 23:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Ahol vannak, ott vagy táplálék van (egér, patkány), vagy párás meleg (a tojásoknak és a kikelő utódoknak). Szüntesd meg az okot, amiért odamennek!

Ha zárt a terület, és van konnektor próbáld ki ezt:

[link]

Ultrahangos, nem mérgező, és a többi nemkívánatos "vendéget" is elriasztja.

2011. júl. 7. 23:53
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

sikló???

én örülnék ha látnék egyet:D, felénk egy sincs, de semmiylen állat a házi macskán kívül...

2011. júl. 7. 23:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Melóhelyen van nincs semmi ehető a számukra de már kint is bent is vannak napozni járnak ki talán a vízparttól ami nincs messze!

Múltkor leülök ebédezni erre a járólapon néz velem egy szembe nem zavarna de feltűnően sok van most belőlük.

2011. júl. 8. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg én se értem ha ott vannak akkor van táplálék és azt írtja a sikló.
2011. júl. 8. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
23:53-as vagyok. Megeszik a nagyobb bogarakat is (csótány, stb), madárfiókákat . Valami biztosan van ott, amit kedvelnek. Vagy csak tetszik nekik, hogy jó meleg van bennt. Nálunk a fóliasátor alá rakták kinnt a kertben a tojásaikat, mert olyan párás meleg volt alatta, és tetszett nekik..
2011. júl. 8. 00:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Vasúton melózok. Kint napoznak a köveken, járdán.

A kábelcsatornában jöhetett be az épületbe!

Lehet oda rakta a tojásokat.

Ja még annyit hogy úgy néztem erdei siklók.

2011. júl. 8. 00:28
 8/8 Platypus ***** válasza:
100%

Ha az épületen belül vannak, akkor a megoldás a purhab. Megkeresed a réseket, ahol bejöhettek, és eltömíted. Ahol a sikló be tud menni, ott a csótány és az egér is, már csak ezért sem árt megcsinálni.

A kintiekkel meg próbálj meg együtt élni. Az összes hüllő védett, az emberek szorgalmasan irtják az élőhelyeiket, a sok fóbiás meg magukat az állatokat, miközben ártalmatlan és hasznos jószágok.

2011. júl. 8. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!