Skelton kérdése:
Hogy neveljem a békám? =)
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy mivel etessem és milyen körülmények közt tartsam. Mert nem sok pénzem van ezért úgy gondoltam fogok egy-két békát a kertben és őket nevelgetem. Most úgy van hogy a 30 literes akváriumban van egy nagy kifekvő hely meg vagy 5 centi víz. Adtok néhány tanácsot, hogy nevelgessem? :)2011. jún. 22. 18:57
1/4 anonim válasza:
"úgy gondoltam fogok egy-két békát a kertben"
És az nem zavar hogy szárazföldi béka? És a béka élő rovart fog azt hogy gondolod?
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy mondod mintha belefulladna a vízbe. Direkt írtam, hogy nagy kifekvő helye van, de ahelyett, hogy segítenél csak belekötsz.
2011. jún. 22. 19:23
3/4 Platypus válasza:
1. Minden hazai kétéltű védett. Tilos őket befogni.
2. Az olyan béka, amit a kertben fogsz ebben az évszakban, alapvetően szárazföldi faj lesz. Leveli, varangy vagy az erdei béka rokonsági köre. Ezeknek növényzettel dúsan beültetett terrárium kéne, egy pici medencével.
3. Minden hazai békának kicsi az a 30 liter.
4. 500 Ft alatt vehetsz halas boltokban törpe karmosbékát, amit tarthatsz a 30 literes akvaterráriumodban.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké elengedtem, utánna nézek majd a karmosbékának
2011. jún. 22. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!