Nem nagyon mozog az ekszerteknosom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
vagy 2-3 napja nem is evett folyton be van zarva a szeme ...arra gondoktam hogy be van gyulladva es csepegtettem cseppel de amikor kedve van kinyitja de olyan keveset mozog...csak a vizben mozog picit ha kiteszem meg se mozdul:(2011. jún. 5. 16:10
1/7 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz!! enyémmel is ez volt és a doki beoltotta és jobb lett. nem szabad várni tovább!
3/7 anonim válasza:
dobd bele az ecetbe, majd meglátod milyen gyors állat a teknős xd xd xd xd
4/7 anonim válasza:
veszel egy újat...
vagy nem veszel egy újat, így egyel kevesebb teknőc kerül szadista tinikislányok rabszolgájává.
5/7 anonim válasza:
nem vagytok normálisak -.- viccesek meg végképp nem.
6/7 anonim válasza:
" nem vagytok normálisak -.- viccesek meg végképp nem."
naponta több ezer, százezer teknőst esznek meg ragadózok.
Sok csendes-óceáni szigeten, pedig megeszik őket.
Azokkal mi lesz?
7/7 A kérdező kommentje:
az elso valaszolonak nagyon szepen koszonom a valaszat
a tobbiek meg nem normalisak es nem vagyok tinikislany es szeretnem ha jolerezne magat a teknosom csupan ennyi az egesz es ilyenkor gondolkodik el az ember hogy hogy leteznek ennyire gyenge elmeju emberek ....Istenem
2011. jún. 5. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!