Hol tudok élő szunyoglárvát venni a gőtéimnek?
Figyelt kérdés
budapest, belváros vagy buda esetleg2011. jún. 2. 14:02
1/11 anonim válasza:
off: ilyet esznek??? Pfúj fene a jó ízlésüket :D Kössünk üzletet etesd meg vele az összeset, és nem lesznek nyáron szúnyogok :D
2/11 anonim válasza:
Ha tavak, folyók környékén jársz akkor esetleg ott. Vagy rakj ki egy hordót/vödröt, amiben esővíz van, és abba majd lesznek lárvák.
3/11 anonim válasza:
Venni boltban nem hiszem, hogy tudnál.
4/11 anonim válasza:
Horgászboltban, akvarista boltban kapható, de itt is érdeklődhetsz:
5/11 anonim válasza:
Atlantisz díszállat.
BP VI. Eötvös u 28.
Tel.: 06-70-701-7550
18-ig nyitva van hétköznap, néha 19-ig is, és ott szokott lenni mindenféle élő kaja, szunyog, tubi, vizibolha,
de nem mindig, ezért hogy ne menj potyára, előbb hívd fel hogy most van e, vagy ha nincs, akkor mikor lesz.
6/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Leguán díszállat kereskedés
Budapest 1125 Alkotás utca 25. ( a Délinél)
én is itt vettem a gőtéimnek élő vörös szúnyoglárvát
9/11 A kérdező kommentje:
a Leguánban most voltam, nincs nekik és ráadásul kb. 3x annyiba kerül a tubifex is, mint máshol, nem ajánlott üzlet ezentúl
2011. jún. 7. 13:55
10/11 anonim válasza:
A Zsilinszky boltot hívd fel! Az elég olcsó és ilyenkor szokott lenni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!