Miért nem eszik halat az ékszerteknősöm? (sárga fülű)
Pontosan így jártam én is, és sajnos a picike meghalt...
Erőltettem a halat de nem nagyon ette, a nagyobbik jól elvolt. Ügyelj arra hogy a nagyobbik ne legyen fenyegetettség számára flamózás közben.Ha nem megy a hal, akkor próbálj meg vmi ékszerteknős tápot vagy szúnyog lárvát.(utóbbi lehet nem fog működni.)Emellett salátát is kipróbálhatod!
(Lehet még azért nem eszik a pici mert új neki a környezet és több időt igényel a megszokása, de ez nem indok arra hogy ne tégy valamit)
Vagy
etesd meg a nagyot aztán vedd ki egy kicsit, és úgy próbáld etetni a kicsit, talán ez beválhat, növényt állítólag még nem esznek "5" éves korukig amíg kicsik...
Vagy:) [link]
21:12 vagyok
Most hallottam h még is esznek növényt vizinövényt salátát vagy egyéb mást:)
Úgy szoktam etetni őket általában, hogy a nagyon kiveszem amíg a pici eszik de semmi eredmény.
Az vált be múltkor, hogy a kicsi nem kapott egy napig enni és akkor nagy nehezen egy halat megevett. Lehet, hogy a húst perpill nem nagyon kedveli...már fogalmam sincs.
az enyém se ette egyből :D nem lesz semmi baja! (szerintem)
adj neki májat vagy más olyat amibe sok fehérje van. néha-néha epret is kínálhatsz neki. szerintem addig tedd külön,és ha úgy látod hogy jobban van tedd vissza. Fő a szeretet és a gondoskodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!