Ékszerteknős! -> Nem lát, nem eszik, nagy baj van?!
Sziasztok!
Testvéremnek van egy kis ékszerteknőse, nem sok ideje van meg, kb. egy éve...
A teknős kb. három hete nem tudja kinyitni a szemét, visszük minden héten szerdán injekcióra, de az sem használ.. minden nap kiteszem a napra mostanában, és arra lettem figyelmes hogy elkezdett élénkedni, tehát elkezdett úszkálni, ugrálni, igaz végén az van hogy 1 órát ál a szigeten, de amire felfigyeltem hogy ki tudta nyitni az egyik szemét...de ez még mindig semmi, mert mikor vissza teszem (este) akkor ugyanúgy becsukódik a szeme szerencsétlennek, mellesleg arról nem is beszélve hogy már 3 hete SEMMIT nem eszik bárhova teszem neki a kaját semmit sem, mindent próbáltam már májat stb. semmit nem eszik..
Mit ajánlanátok hogy újra lásson és hogy újra egyen?
Előre is köszönöm.
Az állatorvost ajánlom!
Bár látom, hogy írtad, hogy kap injekciót.
A-vitamin hiány. A Nap jót tesz a szemének, esetleg kamillát csepegtethetsz a szemére, de a kisállat kereskedésben lehet kapni teknős szemcseppet. Amit alkalmazhatsz.
A kaját meg próbáld az orra előtt tartani, hátha úgy rákap.
(páncélja nem puha?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!