25x18 cm alapterületű 14 cm magas terráriumba milyen állatot lehet tartani?
Figyelt kérdés
Hüllő, kétéltű, ízeltlábú bármi jöhet.2011. ápr. 29. 21:29
11/16 anonim válasza:
Nem tartoznak a pókok a szívem csücskéhez, de ez a versicolor marha jól néz ki.
12/16 anonim válasza:
Jah a versi édes és gyönyörű, de én 2x is vettem egy 2 vedléseset és mindig megpurcant nálam, pedig párára, berendezésre, mindenre figyeltem... engem nem szeretnek.. :( A többivel bezzeg nincs baj.
13/16 anonim válasza:
a két vedlésesnek még nem lényeg mi hogyan van:) nekem most is van 2 kétvedléses meg egy 8 vedléses. a kis példányoknál a lényeg h ne legyenek nagy helyen :) amugy szivesen segitek bárkinek pókok terén!!
akinek nem szive csücske: szép, nyugodt, nem nő nagyra, kézhez szoktatható, egyszerüen szeretnivaló :) érdekes nevelni egy ilyen állatot:) (és nem utolsó szempont hogy nem büdösek, nem zajonganak és ha egy honapig nem adsz neki enni sem döglik meg:D )
14/16 anonim válasza:
Nálam ezek a 2 vedlésesek azokban a kis kupakos műanyagdobozkákban voltak, és 1-2 hónapon belül tuti megpurcantak, pedig ettek, ittak, vedlettek is (szal lehet volt az már 3 vedléses is...)
Bezzeg a purpurea meg a talajlakók elvannak.
15/16 anonim válasza:
23:08 vagyok. Kézbe én tuti nem fognám, pedig férfi vagyok. Nekem amúgy túl macerásnak tűnik a tartása, ez páratartalom, meg hogy oda kell figyelni a hőmérsékletre stb. Ezért nem akarok gyíkot se, pedig azt szívesen nevelgetnék.
16/16 anonim válasza:
ááá, én enem foglalkozom ilyesmivel. páratartalommérőt se láttak még a pókjaim:D szobahőmérséklet, terrárium, az csók. amire figyelek az az h a talaj meg a táplálék milyen. legyen kókuszrost itthon, meg tudjak venni nekik néhanapján tücsköt. de ilyen hőmérséklet meg páratartalom nálam annyi amennyi.. kész. nekem a versik nagyon jol megvannak, am a kiskupakos hátránya az hogy nem szellőzik rendesen és beatkásodik:S azok meg kinyirják a pókot:( érdemes áttenni őket tiszta földdel egy befőttesbe vagy ilyesmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!