Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mien állat ez gyík? Milyen...

Mien állat ez gyík? Milyen féle gyík. Magyarországon nincs kígyó?

Figyelt kérdés
Kimentem és a kutyám rszketett és ugatott. Nem tudtam el képzelni hogy mit és volt egy ilyen fa darab (kocka alaku fa) És alatta egy gyík féle. a nyelvét ki be rángatta és csúszott. De nem olyan gyorsan. Megfogtam és egy üres virág cserépbe tettem. Hogy majd apunak meg mutathassam az új kis vendéget. Mi lehet?? Sárga, benne zöld kis minták. Miért félt tőle a kutyám és mit eszik?? Majd rakok fel róla képet. 13L
2011. ápr. 7. 12:59
1 2
 11/16 Zsófi-93 ***** válasza:
Igen, ez egy vízisikló:) nálunk is volt 3-4 éve, de majdnem 1 méteres volt:) a mi kutyánk se örült neki túlzottan:D
2011. ápr. 11. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Gabonasilót vegyél, ha szereted a hüllőket, az szép, kicsi, barátságos. Csak döglött egeret eszik. Vagy élőt (ha nagyobb).
2011. ápr. 13. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Siklót, nem silót.

Szal sztem az egér is cuki, sajnálnám neki odaadni, hogy ölje meg.

2011. ápr. 13. 22:57
 14/16 mentalist ***** válasza:
Az elsö képen egy vipera mérges kígyó emmberre is veszélyes a másik egy vizisikló. Reméljük az utóbbi azért nem kéne mindent összefogdosni amit meglátsz a saját és az állat érdekében egyaránt föleg hogy még a kígyót sem tudod megkülömböztetni a gyíktól.
2011. ápr. 16. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
utsó válaszadónak igaza van
2011. ápr. 16. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Az első képen egy rákosi vipera van, a másikon(ahogy előttem írták)egy vízisiki!
2017. dec. 6. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!