Teknőst szeretnék, tapasztalat valakinek? (bővebben lent)
Teknőst szeretnék, tapasztalat valakinek? Nehéz tartani, mennyit kell pucolni, mik az igényei?
Köszi!

Ne vegyél, nekem 4 évig volt aztán beadtuk az állatkertbe, mert már akkora volt, hogy nem tudtunk neki nagyobb akváriumot venni. Ha nincs vízszűrőd akkor heti 2x kell a vizét cserélni, ha van akkor meg heti egyszer, mert annyira megbüdüsödik a víz.
Melegigényes, vízmelegítőt tuti kell venni, meg a kaja sem olcsó ha már nagyobb.

szia!
Gondolom vízi teknőst szeretnél. Elsősorban kell neki egy akvaterrárium. Azt hiszem vaterán vannak fainak, de te magad is építhetsz kövekből kimászót, meg lehet kapni külön is. Vízmelegítő kell nekik. 24-26 fokos vizet szeretnek. Illendő hetente egyszer kitakarítani a helyüket.
Én kétszer szoktam, mert már olyan nagy az egyik teknős, hogy hát... koszolja a vizet, ha érted mire gondolok:P
Kaja lehet tekikaja, halak, rákocskák, vitamin, fagyasztott tubifexet is szívesen fogadják. Én szoktam nekik forrázni vízben cukkinit, imádják.
Én ilyet szeretnék majd nekik egyszer:
Nem nehéz őket egyáltalán tartani:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!