Mit tudok vele csinálni? (teknős)
Figyelt kérdés
Na hát kaptam egy teknőst és most egy -nem olyan nagy- akváriumba van..mit tudok vele csinálni, hogy jól érezze magát, ne unatkozzon, stb.2011. márc. 20. 13:36
1/4 anonim válasza:
Nekem is van :) Én nyáron kirakom a kertbe mászkerálni :P
2/4 anonim válasza:
Hát a teknősnek mindenképp kell egy másik teknős,amúgy meg kiteheted a parkettára had mászkáljon meg beszélj hozzá...:):D
3/4 anonim válasza:
vegyel neki par mert szomoru lesz
4/4 anonim válasza:
A teknősök nem éppen csapatos állatok, de nem árt neki egy pár. Egyedül is megvan, ne aggódj. De először is szárazföldi vagy vízi? Hogy érezze magát a vizi kell neki viszonylag hosszú aksi hogy tudjon úszkálni, egy uv lámpa a napozáshoz, egy kis kimászó, illetve egy vizmelegitő kb 24-26fokra beállitva.Ha te is jól akarod magad érezni és nem akarod 3naponta takaritani teszel bele egy szűrőt is.Remélem segitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!