Teknősparkot tervezek (: Mi kerüljön még bele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretek tervezgetni, és most a teknősömnek tervezek egy játszó-fürdő parkot! :)
Eddig rajzoltam neki egy nagy medencét hidegebb vízzel, egy kisebbet, meleg vízzel, napozóköveket, amiből csúszda vezet a nagy medencébe, egy barlangot, homokos részt, és füves teret :) Szerintetek mit rajzoljak még?
2011. márc. 8. 17:55
3/13 anonim válasza:
Sztem egy tornyot, azt felmászik, azt níz ki a fejibűl.
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, a teknőc már megvan.
Nem tervezek terroristát nevelni belőle :)
A torony jó ötlet, lehet rajzolok :)
2011. márc. 8. 18:11
5/13 anonim válasza:
Ha már homokos részt rajzoltál, akkor rajzolj egy párt is a teknőcnek, majd a homokba dugják a tojásokat. Meg, ha már csúszda van, legalább egy vízibiciklit rajzolj még.
7/13 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy ne olyan anyaggal pl.drótkerítés kerítsd el, mert mi is csináltunk és szépen kimásztak rajta. :D meglettek végül, de nem árt vigyázni. simán átmásztak.
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem is tűnt már el a tekim, de meglett :)Ügyesen bújócskázik :)
2011. márc. 8. 18:28
9/13 anonim válasza:
rajzolj fölé egy faágat, amin ül egy kaméleon
10/13 anonim válasza:
ezt meg is valósítod?
ha igen kérdezem én csúszda tekinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!