Lehet még kapni a boltokban vörösfülű ékszerteknőst?
Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 14:24
1/8 anonim válasza:
én amikor utoljára állatkereskedésben voltam lehetett...
3/8 anonim válasza:
Elvileg már nem lenne szabad, mert védett állatok. Ha jobban körülnézel csak olyan vörösfülü ékszerteknősöket árulnak, amelyek már nagyobbak, mert ezeket olyan emberek adják oda, akiknek már nem kell a saját tekijük, vagy nem tudnak már vele törődni. Kistekiket már csak sárgafülüben lehet kapni. Persze ez a törvényes... lehetnek kivételek...
4/8 anonim válasza:
Én láttam itt az M5 mellett lévő buy waybe az állatkereskereskedésbe.Van kb 100 eladó kis vörösfülü.
5/8 anonim válasza:
Nem mert már elmult a kommunizmus!!!!! Fekete-fehér-piros van még arany sasokkal. gondolj csak az 1933-45 közötti időkre
6/8 anonim válasza:
szerintem lehet!a nagyobbak szaporodnak a boltokba :)
7/8 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a vörösfülünek az importja tilos csak, de hazai szaporulat forgalmazható (lenne, ha élnének a lehetőséggel a kereskedések).... Annyira védett amugy, hogy több van belőle mint a sárgafülüből, mégis a sárgafülüt árulják.... Na ezt kapd ki xD Sansenoy
8/8 anonim válasza:
Nem lehet már, mert az ékszerteknősök hosszú ideig élnek,sokan vesznek,megunják és tóba visszaengedik és az ott élő teknősfajt kiirtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!