Miért lehet ez teknösöknél?
Van két pirosfülű ékszeretknösőm, már vagy 6 évesek. Körülbelül egy hónapja vettem észre, hogy a nőstény békét bántja a hím, de olyan színten, hogy a farka melletti részből kiharapott egy darabot! :( Nem tudom miért lehet ez! Korábban nem bántották egymást.
Nektek volt már ilyen vagy ehez hasonló?
Választotokat előre is köszönöm!
Sajnos ilyen agresszívek lehetnek, főleg etetéskor. Nekem is többször volt, hogy beleharaptak egymásba (láb, nyakbőr, farok), de nem lett baja a másiknak. Múltkor az ujjamba harapott úgy bele, hogy 5 percig nem engedte el, ha megmozdítottam akkor még jobban szorította. Aztán ki tudtam szabadítani. :D
Tedd külön őket etetéskor. Milyen akváriumod van, mekkora helyen vannak? Én a helyedben beszereznék egy kis akváriumot, nekünk van 2 nevelő 54 literes, olyan, hogy középen el lehet választani egy üveglappal, így külön tudnád etetni őket, egyébként sem ajánlatos abban a vízben, ahol élnek (kivéve, ha van szűrő bent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!