Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Görögteknős panelban?

Görögteknős panelban?

Figyelt kérdés

Üdv,

Érdeklődnék pár dolog után a görög teki panellakásban való tartásáról. Gondolom nem lehetetlen, de inkább megkérdezem minthogy az állat szenvedjen.

-Olvastam több helyen is, hogy ideális hőmérséklet 25C körül lenne nekik, nálam a szobámban így télen 22-23 fok van, ez gondot okozhat-e belassulhat-e a teki? -Szellőztetést, ilyenkor hogyan lehet megoldani?

-Párban tartandóak vagy eléldegél egyedül, magányos állat?

Előre is köszi a segítségeket!

2009. febr. 8. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Nekem is van egy 8éves görögtekim a Bendegúz;-)Idáig még nem panaszkodott a panel miatt, pedig már 5 éve itt lakunk. Nem túlzottan társaság kedvelő alkat, így egyedül is remekül elvan.Télen-majd ha idősebb lesz- teleltedheted garázsban, pincében 5-10fok körüli hőmérsékleten. Ha van házikója illetve fedett a terrárium,akkor a szellőztetés miatt sem kell aggódnod. Idősebb korára(kb:3.évtől) pedig már nem kell megfázástól tartanod.
2009. febr. 8. 10:25
 2/2 anonim válasza:
100%
Nekünk is van görögtekink... A társasházba, ahol lakunk nagyon jól el van sztem:D Kiszoktuk venni, hogy had mászkáljon a lakásba, akk mindenkit követ:D Szerintem elég jól el van egyedül, bár mi őt úgy kaptuk, mert az elöző tulajdonosai ráuntak, ott volt párja, de elpusztult. Télen nem szoktuk lerakni téliálmot aludni, hanem ugyanúgy tartjuk, de télen belassul, kevesebbet eszik. Sztem télen a 22-23 fok jó neki, mi is így tartjuk.
2009. ápr. 11. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!