Ez normális dolog télen az ékszerteknősöknél?
Figyelt kérdés
Vagy egy sárgafülű ékszerteknősöm és egy királyteknősöm. Telente azt vettem észre, hogy kevesebbet úszkálnak, alig esznek (heti egyszer). Ez normális viselkedés? Egyébként egészségesek, a páncéljuk kemény, semmi gond velük.2011. jan. 13. 10:27
1/6 anonim válasza:
Enyém detto,ugyanez minden télen.
2/6 anonim válasza:
Nekem 2 királyteknősöm van és ők is ezt csinálják.Mindig attól félek, hogy betegek, de semmi bajuk szerintem.Mintha fáznának pedig van melegítőjük.
3/6 anonim válasza:
Normális. A természetben telelni, szoktak, a kedvezőtlen körülmények miatt. Ilyenkor lelassul az anyagcseréjük, keresnek egy megfelelő helyet és nyugalomba vonulnak. A lakásban ezt nem tudnak bevackolni, viszont az anyagcseréjük ilyenkor is lelassul, ezért esznek kevesebbet.
4/6 anonim válasza:
Nemtudom...nekem sárgafűlű ékszer van meg egy vöröshasú...és ugyan olyanok mint eddig. Az étvágyuk hatalmas. a vízhőfokot mondjuk tartom állandó 24-25fokon télen is. De ezek pörögnek mint a búgócsiga.
Nick
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most már megnyugodtam :)
2011. jan. 14. 09:11
6/6 anonim válasza:
Viszont ha nem tudjuk tartani a hőfokot csak pl 20 fokon-szobahőmérsékleten-,mert nincs fűtés ,akkor lelassulnak?De nem fáznak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!