Mennyibe kerül egy ékszerteknős?
Figyelt kérdés
Szeretném magam meglepni egy teknőssel. Érdekelne, hogy 10.000 Ft-ból meg tudom-e venni a teknőst és a kellékeket is neki? Egyáltalán miket kell neki venni? (kaja, cuccok)2010. dec. 15. 15:54
1/5 anonim válasza:
ékszer.nekem van egy 4000ér meg egy 4500ér :)
2/5 anonim válasza:
elözö vok.
a cucc meg nem tudom.
kis kukacok enyém nagy zacsis 550.akvárium nemtudom(4000talán). heti menü 290(ha kicsik a tekik sokáig elég).
3/5 anonim válasza:
mi még annak idején vettünk egy ékszertekit és hozzá egy akvaterráriumot (45x90x70 ez nagyon durva közelítés :D) durván 8.000 forinért
ha simán tekit akarsz akkor az ilyen 3.800 - 4.200 forint között lehet attól függ hol veszed :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem tízezerből nehezen fogsz kijönni. Én kb. másfél éve kaptam a teknősöket, van egy tarajos meg egy nelson. A nelson pár száz forinttal drágább szokott lenni, mint a többi (de úgy emlékszem, olyan 3000 Ft körül volt). Venni kell még hozzá szűrőt (kb. 4000), egy fűtőszálat (kb. 3000), egy akváriumot (nem tudok árat, én üvegesnél csináltattam) és kajákat.
5/5 anonim válasza:
én 2500 forintért vettem, de lehet kapni 3000 forintért meg még többért, attól függ hol laksz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!