Terrárium készítése fából?
Szeretnék terráriumot készíteni a kaméleonomnak, viszont mivel nem túl nagy rá a keret a nagy része fából lenne. A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki mondani valamit, amivel ha lekenem a fát, nem rohad szét, viszont Aphrodite (ő a kamim) egészségére sem ártalmas.
Előre is köszi!:)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Most már nem hinném, hogy bármi gond lesz!!:)
8:50! Gyönyörű szép a gekkód! Milyen fajta? Még sohasem láttam ilyen szép zöld színűt!:)
Madagaszkári nappaligekkó.
Azért jó mert ez is nappali állat, meg a kaméleon is, és éjjel elszanak mint én is, és csak nappal mozgolódnak.
Nálam a gekkó szabadon van, de van hogy bemegy a kaméleonhoz. Nekem úgy tűnik mintha társaságra vágyna :) Mondjuk ezek kb egyforma méretűek így nem nézik kajának egymást, hanem tök jól el vannak együtt, sosem próbálták még bántani egymást, eszükbe sem jutott.
Itt vettem, hát nem volt olcsó :/ de asszem sokáig fog élni. Tovább mint a kaméleon:
Hja és a nappaligekkó ugyanazt eszi mint a sisakoskaméleon, és ugyanaz a lámpa jó neki világításnak, szóval hasonlóak a körülmények.
Mindkettő szeret napozni,
és tücsök, lisztkukac, sáska, vitaminpor.. nálam ezen élnek.
A gekkónak lehet adni mézet is csipesszel vagy gyümölcsjogurtot, de nem muszáj, csak ő egy kicsit édes szájúbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!