Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Terrárium készítése fából?

Terrárium készítése fából?

Figyelt kérdés

Szeretnék terráriumot készíteni a kaméleonomnak, viszont mivel nem túl nagy rá a keret a nagy része fából lenne. A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki mondani valamit, amivel ha lekenem a fát, nem rohad szét, viszont Aphrodite (ő a kamim) egészségére sem ártalmas.

Előre is köszi!:)

2010. dec. 7. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jogos a pont az előzőnek, tényleg jó ötlet az öntapadós tapéta, nekem akvárium tetjén és üvegén volt évekig, nagyon jól bírta.
2010. dec. 13. 14:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Most már nem hinném, hogy bármi gond lesz!!:)

8:50! Gyönyörű szép a gekkód! Milyen fajta? Még sohasem láttam ilyen szép zöld színűt!:)

2010. dec. 14. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Madagaszkári nappaligekkó.

Azért jó mert ez is nappali állat, meg a kaméleon is, és éjjel elszanak mint én is, és csak nappal mozgolódnak.

Nálam a gekkó szabadon van, de van hogy bemegy a kaméleonhoz. Nekem úgy tűnik mintha társaságra vágyna :) Mondjuk ezek kb egyforma méretűek így nem nézik kajának egymást, hanem tök jól el vannak együtt, sosem próbálták még bántani egymást, eszükbe sem jutott.

Itt vettem, hát nem volt olcsó :/ de asszem sokáig fog élni. Tovább mint a kaméleon:

[link]

[link]

2010. dec. 17. 08:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Hja és a nappaligekkó ugyanazt eszi mint a sisakoskaméleon, és ugyanaz a lámpa jó neki világításnak, szóval hasonlóak a körülmények.

Mindkettő szeret napozni,

és tücsök, lisztkukac, sáska, vitaminpor.. nálam ezen élnek.

A gekkónak lehet adni mézet is csipesszel vagy gyümölcsjogurtot, de nem muszáj, csak ő egy kicsit édes szájúbb :)

2010. dec. 17. 08:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy a következő vásárlásnál egy ilyen gekkót fogok venni, mert nagyon szép!:) Nekem egy madagaszkári gekkóm volt, de ő sajnos éjszakai életet élt, így nem láttam sokat!:S
2010. dec. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!