3 éves teknős mellé egy új kis teknős?
Figyelt kérdés
Megférnének egymás mellett? Egyből összehaverkodnának, vagy Teki a nagy teknősöm kinyírná a kicsit?2010. dec. 4. 16:49
1/2 anonim válasza:
Teknős vásárlásánál inkább a méretet kell nézi. Szóval a 3éves tekid mellé ami olyan 13cm körül lehet, én nem vennék mondjuk 8centinél kisebbet. Fajta nemnagyon számít, a méret inkább.
2/2 Anchyka válasza:
Én nem igazán vennék már mellé. Azt mondták nekem anno, hogy vagy legyenek együtt kis koruktól vagy inkább ne vegyek később mellé, mert összeverekednek majd. És ezt sok tekitartónál is olvastam, úgyhogy én nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!