Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Bevigyem télire a mocsári...

Bevigyem télire a mocsári teknősömet?

Figyelt kérdés
Van egy kis tó a kertbe, kb 70 cm mély és 2 méter széles. Oda költözött a teki. most lesz első tele nálam, mit csináljak? hozzam be vagy hagyhatom kint? nem fogy befagyni?
2010. nov. 27. 22:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én nem a teknősre írtam, a párom tavát, hanem arra, hogy írta valaki, hogy a Balaton is befagy.

Na de mind1 nekem nem stílusom ilyen ALPÁRI ÉS NEVELETLEN módon válaszolni, mint egyesek, az ilyen ember a szememben egy nagy senki:)

azt csinál a kérdező a teknősével, amit akar, én csak próbáltam neki segíteni, de többet sem teszem. Csak aztán nehogy jó drága teknős legyen...(50.000ft)

2010. nov. 28. 16:10
 12/14 anonim ***** válasza:
ja igen és még én vagyok a barom... visszatartani a lélegzetét...öhöm.. :D:D:D:D
2010. nov. 28. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne csináljon azt a teknősével, amit akar, mivel szerintem se ő, és közülünk se szeretné senki, hogy meghaljon!

Egyébként nem az ő teknőse, hanem egy mocsári teknős, ami a kertjébe tévedt, és megtiszteli az ottlétével:)

Szerintem hagyd, hadd csináljon, amit akar. Tudja az állat, hogy mi a jó neki. Ne háborgasd.

2010. nov. 28. 17:13
 14/14 anonim ***** válasza:

persze én sem szó szerint értettem, hogy azt csinál amit akar vele!

Figyelj a legtisztább az, ha szabadon engeded, mert VÉDETT ÁLLAT!!!

2010. nov. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!