Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Ékszerteknős-tartók! Mi lehet...

Ékszerteknős-tartók! Mi lehet a baja a teknősöm lábának?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre a teknősömön, hogy a jobb hátsó lábát nem tudja rendesen behúzni a páncélja alá és mikor megnéztem, egy dudorfélét tapintottam ki a lábán (szemre is látható a különbség). Enni eszik, mozgékonynak mondható, szóval ilyen jellegű változás nincs. Mi lehet? Valami daganat? Törés? Gondoltam arra is, hogy a társával össze szoktak kapni az ételen, netán megharapta, ő okozta a sérülést, de külső jele nincs ennek, nincs sebe, sérülése. Korábban sose volt még ilyen. (vagyis még eddig sose volt semmilyen bajuk, betegségük - szerencsére.) Szóval mi lehet? Valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Irány az állatdoki? :(
2010. nov. 20. 22:18
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem van egy tekim bár nem akváriumba....de régen egyszer volt hogy olyan furcsán úszott mintha nem tudta volna behúzni a lábát vagy nemtom :/ de egy két napon belül elmúlt neki :) sztem várj egy pár napot és ha nem változik akkor mutasd meg dokinak. egyébként lehet hogy tényleg megharapta a másik és lehet egy kicsit begyulladt de sztem akkor lenne látható külső sebe is :/
2010. nov. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!