Az agámám a tükörképével harcol. Akkor hím lehet?
Figyelt kérdés
Még kicsi de harcol a tükörképével.És azt hallottam hogy a szakállas agámáknál nem lehet megállapítani a nemüket ilyen kis korban. És ezért lennék kíváncsi rá.2010. nov. 14. 09:29
1/3 anonim válasza:
Hát akkor valószínű,hogy hím.
Egyébként nekem van egy vízi teknősöm,és róluk azt mondják,hogy csak akkor lehet megállapítani a nemüket,amikor már ivarérettek(3-4 éves korukban).Az én tekim fél éves múlt,de már most tudom róla,hogy hím.Egyrészt láttam egyszer a hím nemi szervét,másrészt az ilyen fajta teknősök hímjeinek van a farkuk végén egy pici tüskeszerű izé.Neki is van ilyene:D
Szóval nem kell felnőttnek lennie annak az állatnak ahhoz,hogy meg tudd állapítani a nemét:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és szerinted árthat valamit neki ha harcol saját magával?
2010. nov. 14. 17:02
3/3 anonim válasza:
Csak annyiban árthat, hogy ideges lesz, vagy idegbeteg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!