Elsősorban Pest megyén belül, de akár azon kívül is hol lehet a legnagyobb valószínűséggel siklókat megfigyelni?
Figyelt kérdés
Olyan helyekre gondolok, ahol nagy valószínűséggel lehet siklókat látni (garancia nyilván nincs, de hátha tud valaki olyan területet, ahol nagyon esélyes). Bármelyik érdekelne az 5 fajból, de főleg az erdei, réz, és a haragos, bár az utóbbi ha jól tudom, nagyon ritka.szept. 8. 00:27
1/7 anonim válasza:
Háát nem reménykednék benne, óriási mázli kell hozzá. Rengeteg jártam pl. a Bükköt, de egyet sem láttam, pedig vannak. Hazudok, egyet láttam, egy vízisiklót, pedig még csak egy patak se volt a közelben. Beszélgettem pl. zempléniekkel akik ott élték le az életüket, de viperát sose láttak, max kivasalva az úton.
2/7 anonim válasza:
A lupa tónál régen még eredeti állapotában rengeteg volt, minden nap láttam, fogtam a kezembe is (büdös volt)
Dunán is láttam már nem egyszer, és erdei siklót vagy lábatlan gyíkot is láttam már
4/7 anonim válasza:
A Balatonban hemzsegnek a vízisiklók a parthoz közel. Én Tihanynál rengeteget láttam.
6/7 Platypus válasza:
A Balaton jó tipp, tényleg rengeteg van a parti kövek között, viszont kockás siklók. Vízi is akadhat elvétve, a kockások viszont tényleg mindenhol ott vannak.
7/7 anonim válasza:
Budán a Clark Ádám téren keresd.
Ott tuti, hogy találsz siklót. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!