Kaliforniai királysikló viszonylag olcsón?
Kedved 2. válaszoló
Úgy értettem a viszonylag olcsót, hogy nem horror áron, amit nem adnék ki egy kígyóért/siklóért...
Másrészt, mielőtt kioktatnál, a válaszomra válaszolhatnál, mert ha utána néztél volna, akkor rájöttél volna, hogy a kaliforniai királysiklót az EU-ban tilos tenyészteni, eladni stb., mert invazív faj.
Szóval köszi szépen a válaszokat, de a leghasznosabb az első válaszoló volt, aki csak egy egyszerű "Nem."-et írt. Ő a kérdésemre válaszolt.
Ha illegális faj, akkor alapból tök felesleges volt megkérdezned.
Kioktatni nem állt szándékomban, viszont az országban sajnos nagyon sok felelőtlen állattartó van, akinek a kedvence, miután megunta, jó esetben az állatkertben, rosszabb esetben egy csatornában vagy az erdőben köt ki. Ezért jobbnak tartom minél többször felhívni a figyelmet, hogy ez a hobbi komoly elköteleződést jelent, és nagyon meg kell gondolni. Főleg kígyóknál, amik évtizedekig élhetnek.
Ha tényleg nem állt szándékodban, akkor én kérek elnézést.
A kérdést akkor tettem fel, amikor még nem tudtam ezt róla.
Teljes mértékben egyetértek veled.
2 éve nem kígyózom,tilos lett a Kaliforniai??
Nem is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!