Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A teknős unatkozik? :D

A teknős unatkozik? :D

Figyelt kérdés
:D az enyém még elég kicsi és virgonc de van amikor csak ül és azt hiszem hogy unatkozik... xD:D
2010. okt. 19. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
hát lehetséges... xd nemtom
2010. okt. 19. 18:37
 2/8 Tihanyi Fruzsina ***** válasza:
100%
nem, csak egy lassított felvételXDD:D:D:D:D
2010. okt. 19. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ők úgy élnek, mint a tibeti remeték, akik elzárják magukat, 30-40 évre. Nekünk felfoghatatlan, de nekik kvajó.
2010. okt. 19. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy társat mellé, vagy mit tudomén egy műteknőst XDD de amúgy elég lassú állatok. nekem is teknősöm van csak szárazföldi görög teknős. Ja de nehogy az legyen hogy nem mozog, mert megfázott vagy éppen megfázik, szóval vigyázz rá hogy MEG NE FÁZZON! ;) sziaa
2010. okt. 19. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
vigyázok:D melegítés van a vízbe csak én aszittem unatkozik :)) ámha kiveszem "elszalad" annyi energiája van xD:D
2010. okt. 19. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Lusta lehet attól is ha túl sok kaját adsz neki. De unatkozhat is, az enyémek is szoktak. Olyankor egymást b@szogatják :D
2010. okt. 19. 20:37
 7/8 A kérdező kommentje:
xd
2010. okt. 20. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
néha az enyémek is csak úgy vannak. nézelődnek a vízben, a köveken, fűtőn fekszenek. de a nap nagy részében mozgolódnak, valamikor éjjel is.
2010. okt. 29. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!