Hogy kell gondozni egy ékszerteknőst?
Figyelt kérdés
Sziaszok kaptam nővérmtöl egy ékszerteknőst de nem tudom pontosan hogy kell gondozni meg hogy vegyek e hozzá egy társat. Illetve hogy mekkora akvárium kell neki mert ami most van az nagyon kicsi semmit nem tudok róluk ezért kérlek segítsetek.2023. jún. 11. 22:09
11/12 anonim válasza:
Részemről kiszálltam, nem fogok vitatkozni egy ilyen beszűkült idiótával. Gyönyörű napot!
12/12 anonim válasza:
Még egyszer, a linkben szó van a nyers etetésről (hogyan, mivel), tök fölöslegesen rugózol ezen (a többibe nem tudsz belekötni). Én is nyers etetek.
38%-ban hasznosra értékelték a válaszodat, tehát szinte senki nem ért egyet veled, ez elmond mindent.
Neked is szép napot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!