Üdv. brazil szivárványos boának mekkora terrárium kell?
Mekkora terrárium kell neki/nekik
Kell neki/nekik csobogó?
Kell neki/nekik a terrárium falára olyan emelvény amire fel tudnak mászni?
Akinek van tapasztalata szívesen fogadom😊
Illetve akinek van eladó terráriuma és tud képet küldeni azt szívesen megnézném!
Szia!
Egyedül érdemes tartani (véleményem szerint).
Álló, esőerdős terráriumra van szüksége, ami olyan 50×50×100 cm-es (szélesség×mélység×magasság).
Lehet csobogót is tenni a terráriumba, de én jobban szeretem ha van egy medence a terráriumba és naponta 1×-2× bepárásítok.
A terráriumba legyen sok növény, indák illetve fadarabok, amik rögzítve vannak, hogy tudjon rajtuk mászkálni. Ajánlom a hátterezett terráriumot, mivel a párkányain sokat vannak.
Én eddig fekvő terráriummal láttam őket (100 hosszú es 50 magas)
Élő növénnyel jó lenne tartani őket, a páratartalom miatt, de szeretik letaposni őket.
Ha kicsiként berakod a végleges terráriumba, akkor legyen nagyon sok levél, növény, búvóhely, akármi, mert ha félnek, lehet hogy bennrekednek egy nem megfelelő búvóhelyen.
Éjszakára is gondoskodnod kell melegítésről, nem mehet 22 fok alá a hideg oldal. Ehhez fütőlap, vagy kerámia izzó kell.
Köszönöm a válaszokat😊
És várom a további tippeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!