A mamám talált egy kis mocsári teknőst a kertben. Mit kezdjek vele?
A mamám talált egy kis mocsári teknőst a kertjükben és mi hazahoztuk, mert szeretem a tekiket és van is egy még ezen kívül... Nagyon picike és egy másik terráriumba helyeztem el... Még köveket is raktam be neki hogy legyen száraz hely ha ki akar menni a vízből... Viszont van egy probléma... Nem eszik szegényke és eléggé gyengének is látszik :S:S:S Mit tehetnék annak érdekében hogy egyen és hogy megerősödjön? és talán annak érdekében is hogy ne pusztuljon el... Szombaton hoztuk haza, azóta nem evett semmit, pedig adtam neki egy kis halat /nem nyersen, apró darabkákra szakítva/ de nem ette meg :S Mit adhatnék neki?
16/l
Kérlek segítsetek!!! Mit tehetnék?
"Télre a mocsári teknős az iszapba fúrja magát, de egyes esetekben a vízen kívül ássa be magát a földbe"
A kertben is ugyanúgy meghalt volna. Ki kéne tenni valami vízparton
Hívd fel az illetékes nemzeti parkot, ők tudni fogják mit kell tenni!
Lehet,azzal,hogy hazavitted,megzavartad a bioritmusát, és elpusztulna,ha szabadon engeded(bár nem valószínű)
Biztos vagy benne,hogy mocsári és nem ékszer teknős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!