Gyíkok elriasztása hogyan? Bevállt módszer vagy riasztó tapasztalat van?
Figyelt kérdés
Láttam,hogy nem kis összeg az ultrahangos,és nem is 1db kell belöle. De ha biztos módszer akkor megvenném.
(Tudom védettek!... Nem szeretném bántani!...Nem Nem szeretném megszokni!)
Köszönöm.
2022. aug. 4. 12:19
1/9 anonim válasza:
Nem kekeckedés, csak kíváncsiság: mi a baj a gyíkokkal?
3/9 anonim válasza:
Felesleges ultrahangos riasztót venni, legfeljebb arra jók, hogy a tetején kiválóan tudjanak napozni.
A gyík megeszi az ocsmány meztelen csigát és rengeteg rovart, ha nem lennének a kertedben akkor ezekkel kellene küzdeni.
4/9 anonim válasza:
Lekell ülni velük megbeszélni a dolgokat :D szépen
5/9 anonim válasza:
miért zavarnak téged azok a szerencsétlen gyíkok? :-(
7/9 anonim válasza:
Inkább örülj a gyíkoknak :) Helyes kis állatok. Egyénbként melyik gyíkfajról van szó? Gondolom a fürge-fali-zöld hármasból valamelyik.
8/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Megvetted végül a gyíkriasztót? Én is gondolkodom az ultrahangoson, tapasztalatokra lennék kíváncsi
9/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne be vált e ?😄 enis hasonló helyzetbe vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!