Törpe gekkó kezdő terraristáknak?
Nagyjából egy 50x40x50-es terrárium fér el a szobámban, ez két törpe gekkónak elég? Vagy elvannak egyedül? Elég, ha hetente, két hetente kap élő tápot? Ha találok a kertben, a szobámban pókot azt odaadhatom neki, vagy inkább vegyek a kereskedésben?
A kereskedés kicsit messze van tőlünk, ami nem is gond, majd bebuszozok. A probléma az, hogy mostani újabb csodálatos gazdasági helyzet miatt nem tudom meddig lehet élő tápot kapni.
"Arról, hogy mivel és milyen gyakran kell etetni olvass utána, vagy kérdezd az állatkereskedésben."
Úristen nem.... a kereskedésekben sokszor egy szimpla hörcsöghöz sem ért az eladó, rendes tenyésztőt kell keresni, az segít is a többi kérdésben.
#3 Már utánnanéztem mindenféle gekkós fórumon :D Ezt a terrárium dolgot nem mostanában terveztem, majd talán egy év múlva, mert ugye neki kell 2 lámpa és így is majdnem a duplájára emelkedik a villanyszámla
#4 nálunk az állatkereskedésben is értenek hozzá, bár az inkább akvarisztika, de eddig ha kérdeztem mindig tudtak segíteni :D Ennek ellenére majd keresek tenyésztőt, mert sehol nem találtam eladó törpe gekkót :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!