A madár póknak milyen akvárium kel? És mivel kell etetni és egy héten hányszor?
1: madárpóknak nem akvárium kell, hanem terrárium, illetve vivárium
2:a madárpókok elég passzív (de egyszerre fantasztikus!!!!:)) állatok. a passzívitást arra értem, hogy előfordul, hogy napokig nem mozdulnak, tulajdonképpen lazsálnak, el vannak magukkal. (persze lehet kivétel, hallottam már olyat, hogy ha Őkelmének-a póknak- nem "tetszik" a terkó, egész egyzserűen átrendezi-komoly!!!)a máéret nem probléma egy 30X25X25ös terkó már bőven elég egynek (egyet tarts benne!) tulajdonképpen a faj kiválasztása alapján kell berendezned. VAnnak talajlakó, bokor, illetve fán lakó pókok és üregekben lakók. a talajlakóknak értelemszerűen magasabb (5-10cm-vel) terkó kell, fákkal, ágakkal, a talajlakóknak beraksz valamiféle fakérget, követ (ami alá elbújhat). a tárnalakóknak meg úgy csináld, hogy majdnem a terkó tetejéig megtöltöd földdel, kb 7-8 cm-t hagysz meg, és ceruzával fúrsz egy lyukat az egyik sarokba (valszeg azt fogja hazsnálni/továbbépíteni)
3.: kisebb rovarokat esznek, iletve néha-néha egy-egy patkányt/egeret. viszont, amit nem evett meg, mindneképp vedd ki, mert csak stresszeli Őkelmét.:)
4: szeretik a sötétet, ergo lámpa nem kell... viszont egy bizonyos hőmérsékletet kell tartani.
5: van egy jó oldal a témában, válaszd ki, milyen állatkád lesz, és az alapján rendezd be! az oldal neve:
remélem segítettem!:) sok boldogságot Vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!