Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Hogyan lehet elűzni a háztól...

Hogyan lehet elűzni a háztól a kígyókat?

Figyelt kérdés
Tele van az udvarunk kígyóval amit nagyon nem bírok. Már rengeteg mindent próbáltam, vettem ultrahangos kígyó riasztót ami miatt tele lett a kert pockokkal, hoztam macskát ami megfogja az egeret, hogy ne legyen zsákmány kígyónak, vannak kutyáim akiket konkrétan az se érdekel ha a lába között megy el a kígyó, napról napra egyre több kerül elő már szinte mindent amit lehet elbontottunk de mellettünk közvetlenül búza van a másik oldalon pedig hatalmas gaz van amit a szomszéd nem akar levágni. Mivel ezek védett kígyók/ siklók gondolom nem lehet kiírtatni őket csak úgy. Hova kihez forduljak, hogy ezek a kis jószágok elmenjenek innen? Vagy ki az aki befogja ezeket? Köszönöm a segítséget előre is

2022. máj. 26. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Áss jó mély gödröket a házad köré
2022. máj. 26. 16:43
 12/13 October15 ***** válasza:
100%

Tele van a kertetek kígyóval? Figyu ha nem nagyon gáz a kecó akkor debreceni panel csere érdekel? :D Garantáltan kígyómentes [vagy hát ami van azt viszem magammal].

10.: Pls... szerinted mi a legveszélyesebb kígyó amit Magyarországon tartani lehet. Ha meg valaki illegálisan tart valami legit veszélyest azt nem fogja csak úgy elengedni, lévén qrva sokat ér. :D [Meg mondjuk sok teljesen legálisan tartható kígyó is brutálisan drága, nem szoktuk őket önszántunkból kidobálni.]

2022. jún. 12. 13:36
 13/13 anonim válasza:
Szerencsés vagy bár az én kértememben lenne sok belőlük régen voltak gyíkok sok nagy sáska szőcske , imátkozó sáska, varangy, levelibéka is volt és párszor sikló és pont úgy találtunk rá a siklóra hogy egy békát fogyaszt el , utoljára kb 1 hónnappal elzelőtt volt sikló a környéken ami a szomszédba volt . Lucerna föld van az utca mellett és búza föld is még napraforgó és kukorica is szokott lenni rengeteget bújócskáztam kiskoromban még a lucernásban is kúsztam másztam de siklót nem találtan csak a lucernásban darázspókot egy barna levelibékát és egy imátkozó sáskát , réz siklót csak egy poros úton találtam egy fólia mellett ahol uborkák voltak. Még a nyáron , nem olyan rég 2 gyönygtyúk jutott a kertben és megbújtak a bokorban még meg vannak a képek is. Egyszer egy spórolt kerti tavat is csináltam abba csak varangyok voltak de az is csak este és pár szúnyog lárva és szitakötő és pár vízi rovar. Legalább elég érdekes állatokat ismerhettem meg.
2022. nov. 30. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!