Összejött a tudományosan pontos T-rex rekonstrukcióm?
Egy nőstény és egy hím lett. Még bármin tudok változtatni ezek csak vázlatok nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni min lehetne még finomítani. Én a kezükkel nem vagyok megelégedve.
(Sertegetőknek írom, nem fogok reagálni rájuk)
Hétvégére jön az újítás. Remélem akkor az még jobb lesz :-)
Köszönöm mindenkinek.
Jahogyja, eleve onnan vetted :D
Összehasonlítva a többi ábrázolással lehet én látom rosszul de a tiédnél az alsó lábszára olyan megnyúlt, vaskos-tömbös hatást kelt. Viszont ahogy nézegetem ez főleg a jobb oldali lába (ami a T. Rex bal lába) miatt van, a másik láb normálisabban fest.
Próbáld ki ,hogy az alsó lábszár egy picit vékonyabb legyen, a combja (főleg a comb felső része) meg egy picit vastagabb. De tényleg csak egy picit, elvégre elég nagy állatok voltak szóval biztos nem volt nádszál lábuk.
13
Igen már tudom mit kell javítani. Remélem majd az Update után is ilyen szívesen fogtok segíteni.
A mostani Trexeken meg megcsináltam gyorsan ezt a kis láb javítást most tényleg jobban néz ki, de a kezüket nem mertem ezt majd egy teljesen új rexem fogom javítani.
A kapott egy kis vádli árnyékolást felfelé a comb felé fastagodik alulra meg kapott egy kis csík izom árnyékolást ami a wiki-s ábrácoláson is van.
18
Láttál már te T.rex-et valaha ami nem egy vidámparki rémség? Gondolom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!