Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A természettudósok hogyan...

A természettudósok hogyan merik megfogni a halálos mérgű mérgeskígyókat?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy méreggel nem rendelkező sikló, királypiton, boa megfogásához nem kell óriási bátorság. Viszont azért egy erős méreganyaggal rendelkező kígyó, teljesen más. És mutatják a természetfilmbe, hogy megfogják őket kézzel. Ráadásul ezek a kígyók nagy arányban olyan vidékeken élnek, ahol még a magyar egészségügynél is sokkal rosszabb az egészségügy, ráadásul sok esetben a legközelebbi kórház nincs is közel. Ezek meg úgy fogják meg, mintha Gabona sikló lenne. Egészen elképesztő. Vagy a természetfilmeket is videós trükkel csinálják?

#dzsungel #kígyó #természetfilm #tudós #Veszélyes kígyók #Kígyó méreg
2022. ápr. 11. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Elotte kotnek tobb hatalmas erteku eletbiztositast. Ezert itelik el sokukat biztositasi csalas miatt.
2022. ápr. 11. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

- értenek hozzá, melyik állattal hogy kell bánni, mi válthat ki belőlük agressziót, stb

- van náluk ellenszer az adott kígyó mérgére

- trükkfelvétel, pl eleve be van kábítva kissé a kígyó

- nem is olyan veszélyes mint mondják

2022. ápr. 11. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudják, hogyan kell megfogni...

Én is tartottam mérges kígyókat, amíg meg nem szigorították a tartásukra vonatkozó szabályozást. Ha kellett, megfogtam őket, mert pl. orvosi kezelésre szorultak. Tudod, hogy kell hozzányúlni, megfogni,nagyjából ismered a faj és a példány természetét... így hát meg tudod fogni. Az esetek többségében. Így is vannak persze balesetek meg tragédiák.

2022. ápr. 11. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
21%
ez olyan mint a hülye motorosok aki kínlódik meg is érdemli
2022. ápr. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!