Bp-n hol lehet ilyen békát venni a linken szereplő kereskedésen kívül (nagyon kiesik az útvonalaimból)?
2010. szept. 10. 21:21
1/4 anonim válasza:
ATLANTISZ FAUNA KFT.
*
EÖTVÖS U.28.
1067 BUDAPEST
Telefon: 06-70-701-7550
Itt szokott lenni karmos béka, az nemjó? Ugyanolyan az is.
De mielőtt mennél, hívd fel kérdezd meg hogy tényleg van e, mert néha elfogy. Szombaton 2óráig nyitva van, néha még fél 3-ig is :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem karmosbékát szeretnék, hanem ilyent, ez jobban tetszik, és olvastam mindkettőről részletes leírást is, emellett döntöttem, ritkább, kisebb, érdekesebb a hangja. Ha nincs máshol, megoldom, hogy innen hozzak el, csak ne esne ki útban.
2010. szept. 11. 09:54
3/4 anonim válasza:
itt sincs olyan, de másmilyen szép brekik vannak, jó sok féle:
Pl az Aranyos nyílméregbéka az jól néz ki, olyan mint egy gumicukor, csak nem szabad nyalogatni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Amit én szeretnék, az egész életét a vízben tölti, nem jön ki, most épp egy ilyent szeretnék a halas akváriumomba.
2010. szept. 14. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!