Milyen hüllőt válasszak?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy szeretnék egy kis állatot, eddig hörcsögöm volt, de most váltani szeretnék. Mit ajánlatok?Olyat szeretnék, amit kitudok venni, és nem harapja le a fél kezemet, lehet kicsit "simizni".
18L
2010. szept. 6. 14:23
11/16 anonim válasza:
Nyilván vannak akik kiveszik és fogdossák őket! De ettől függetlenül ez nem tesz jót nekik, a hüllők nem örülnek ennek. Nekem teknőseim vannak. A szárazföldi teknősöm teljesen szelíd, odajön néha hozzám és szeret kézből enni, DE ha felveszem akkor fura hangokat ad ki és kalimpál, szóval utálja ha kézben van!
12/16 anonim válasza:
madárpók egyértelmű.. nekem is az van, kézhez lehet szokatni, ha megmar földhözvágod
ettől függetlenül én sose akartam kézhez szoktani, nem is vettem sose kézbe, de látványos :D
14/16 anonim válasza:
nekem tarajosteknősöm van nagyon szépen be lehet az akváriumát rendezni ki is lehet engedni (felügyelet mellet )
[link] nagyon ari 13/F
15/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
am már lemondtam a hüllőről, lett egy szoba cicám:D
2011. jan. 9. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!