Az agámám gyakran nyitogatja a száját, ez miért lehet?
Páratartalom, szomjúság, támadó pozícióban vannak: lehet pici helyre tetted őket és így jelzi az egyik a másiknak, hogy megharapnak, ne gyere közelebb.
Mennyi állat szenved te jó ég!
Az internet világában mi a francnak tartasz állatot ha nem is ismered a testbeszédét/: jelzéseit?
Net -re fel: YouTube keresőbe beírod, hogy Agám aztán hülyülésig nézheted a bel/külföldi videókat akkora kijelzőn amekkorában élőben sem fogsz egy Agamán -t sem látni.
Vegyél 300.000Ft -ért egy 65 inch, 4K -s TV -t levered magad elé és a világ összes állatfajtáját nézheted rajta addig amíg végig nem nézted az összes állatot, még mikroszkopikus lényeket is kell.
Hagyjátok már békén az állatokat!!!!!
Ahogy előttem is írták valószínűleg hűti magát. Viszont két agáma együttartása nagyon rossz ötlet, nem tudom hol vetted őket, de sajnos sok helyen ezt nem mondják el, még "neves" hüllőboltokban is orbitális nagy ökörségeket tudnak mondani néha.
Szerintem ha jót akarsz nekik az egyiküktől sajnos meg kell válnod, vagy külön terráriumba kell őket költöztetni. Mivel ennyi idősen még nem lehet megmondani a nemüket, simán lehet, hogy két hímet fogtál ki, azok közül pedig az egyik nagy eséllyel meg fogja ölni a másikat mikor felnőnek. Ha egy pár, akkor a hím halálra üldözi a nőstényt, állandóan piszkálja, amíg a kimerültségtől elpusztul a nőstény. Ha két nőstény, akkor szerencséd van, ők általában elviselik egymást, viszont valószínű, hogy előbb utóbb valamelyik leharapja a másik farka végét vagy lábujjait. Továbbá nem társas állatok, csak elviselik egymást, de egyedül sokkal jobban érzik magukat.
Ha külön helyen vannak, akkor elnézést, csak ezeket jó tisztázni, mivel a kersekedésekben általában nem mondják el, kezdőként pedig sajnos nehéz megtalálni az igazi tenyésztőket.
By:Macavity
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!