Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Akvaterráriumnál a zsinórok...

Akvaterráriumnál a zsinórok elvezetését hogyan lehet láthatatlanul megoldani?

Figyelt kérdés
Most váltok a teknősömnek egy nagyobb akvaterráriumra, és esztétikusan szeretném megoldani a vízfütő, és a vízszűrő elhelyezését, hogy az akváriumból kivezetett zsinórok ne rontsák el a "képet". Ötletek? Tapasztalatok?
2010. aug. 26. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen szinű a háttér??? mert veszel olyasmi szigszallagatok körbetekered vele a zsinórt és nem látszódik annyira! Vagy kifúrod az akvárium oldalát ahol van a vízszűrő és a vízfűtő kivezeted rajta a zsinórt és utánna a lyukat betömited szilikonnal! az akvárium széle is azzal van összefogatva! vagy veszel rá tető és a tetőn alapbol van zsinór vezető és a tetején vann egy nagyobb juk ott kivezeted a konnektorba vagy a hosszabbítóba!
2010. aug. 26. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ki van fúrva az akvárium oldala, ahol nem éri el a víz. Bár nekünk fekete nyeregtető van rajta, amit apa hajlított plexiből, úgyhogy az is elfedi valamennyire a látványát a vezetékeknek.
2010. aug. 26. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Igazából még nincs meg az akvárium, a háttér sincs. Most még csak tervek vannak. :) Még azt sem tudom, hogy a szárazföldi részt hogy oldom meg. Eddig sziklákkal volt, de valami üveggel leválasztott és kaviccsal megtöltött részre gondoltam. Vagy hogyan csináljam? Növényeket lehet ültetni a szárazföldi részre? ami nem káros, ha megeszik? Ha igen, milyeneket? bocs a sok kérdésért :)
2010. aug. 26. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Ttól függ milyen tekid van? (pl: ékszer) mert pár teknősfajnak homokos talaj kell! De amugy: pl az eggyik sarkot telerakod kövekkel (persze csak egy félkör peremet) félkör alakba a közepére homokot töltessz de elősször szilikkonal ragaszd 1máshoz a köveket és minden kő közötti lyukati is tömj be szilikonnal hogy a homok ne tudjon kijönni!
2010. aug. 28. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
és lehet ültetni növény de ne mérgezőt! mert a teknős hajlamos megrágni :D nekem is volt növény de kivettem mert a teki elrágta a leveleket :D
2010. aug. 28. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! meg a jó ötleteket. :) kínai háromélű tekim van és még mindig csak tervben vannak a dolgok, akvárium rendeléssel bíbelődök. Esetleg valami konkrét növényt nem tudnátok ajánlani? amit beépített cserépbe tehetek? vagy valami? :D ötletek vannak egyenlőre, csak megvalósítás nincs eddig.:)
2010. szept. 4. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!